Zoekwoordenonderzoek

De eerste stap richting een betere vindbaarheid

Vraag een gratis analyse aan

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?
Zoekwoordenonderzoek

De eerste stap richting een betere vindbaarheid

Bel ons direct

Krijg inzicht door een grondig zoekwoordenonderzoek

Een zoekwoordenonderzoek geeft een goede indicatie van welke zoektermen interessant zijn voor jou om hoog op te scoren in de zoekmachines van Google. 

Aan de hand van onze buy-know-search strategie geven wij je niet alleen een zoekwoordonderzoek, maar ook een stappenplan waarin duidelijk wordt op welke zoektermen je als eerst dient te focussen om resultaat te boeken.  

De zoekwoorden die je uitkiest moeten een tweetal belangrijke kenmerken hebben om succesvol te zijn. Zo moeten ze genoeg (maandelijks) zoekvolume hebben en (zeer) relevant zijn. 

Iedere campagne beginnen wij met een zoekwoordenonderzoek. Wij kunnen op verzoek ook een los zoekwoordenonderzoek-rapport aanleveren.

Vraag direct meer informatie aan

Dé #1 in SEO

Gegarandeerd resultaat

Data Driven

Transparant

Een aantal van onze SEO klanten…

Klantcases

Influencer Marketing Platform

Juulr | 325% Omzetgroei

Bekijk Case Study

Verhuurmakelaar

Premiumhousing | 40k Omzetgroei per maand

Bekijk Case Study

Beauty webshop

KeratineHaarproducten | 700% Omzetgroei

Bekijk Case Study

Wat is een zoekwoordenonderzoek en wat zijn de voordelen hiervan?

Het doel van een zoekwoordenonderzoek is om meer inzicht te vergaren op welke zoekwoorden jouw klanten zoeken en op welke zoekwoorden jij dient te focussen binnen jouw SEO campagne.

Belangrijk dat je niet alleen kijkt naar de meest interessante en relevante zoektermen, maar ook naar de concurrentie. Zo kan het in sommige gevallen veel interessanter zijn om op een veel zoekwoorden te richten met een klein zoekvolume, omdat op de zoektermen met veel zoekvolume vaak een hogere concurrentie is. Het is vanzelfsprekend lastiger om bovenaan te komen met een bepaald zoekwoord als er heel veel concurrenten strijden voor datzelfde plekje.

Hoe gaat Ranking Masters te werk?

Een goed zoekwoordenonderzoek kan niet plaatsvinden zonder dat wij een goed beeld hebben van jouw bedrijf. Daarom plannen we altijd eerst een (virtueel) kennismakingsgesprek in. Je kunt via onze website ook een gratis SEO analyse aanvragen. Hierin wordt duidelijk wat Ranking Masters voor jou kan betekenen. 

Met Ranking Masters eindig je in de top van de zoekmachines

Naast een zoekwoordenonderzoek staan er meer diensten voor je ter beschikking, zoals een concurrentieanalyse en linkbuilding. 

Wij hebben al meer dan 750 websites in de top 5 van de grote zoekmachines gekregen mede door middel van een uitgebreid een zoekwoordenonderzoek. De succesverhalen spreken voor zich.

Daag jij ons uit voor je volgende project?